2015 İlkbahar-Yaz Sezonu Çok Canlı Olacak

Dünyada her şeyde olduğu gibi giyim ve aksesuarda da her geçen yıl değişimler gözlenir.

2015 yılı renk ve tarzlarıyla geçtiğimiz yıla göre oldukça büyük farklılık gösteriyor. Giyimine şıklığına dikkat eden kadın erkek her insan yeni trendlere ayak uydurmak ister.

2015 ‘in En Trend Renkleri

2015 bahar ve yaz sezonunda en çok bordo, beyaz, pastel sarı, turkuaz mavi, lila, pas rengi ve elektrik mavisi gibi renklere rastlanacak. Bu renklerde birçok elbise, çanta ve aksesuar bu döneme damgasını vurmaya hazır.

yazlık lila elbise
yazlık lila elbise

2015’te Hangi Tasarımlar Kullanılacak

Bu yıl özellikle çiçekli ve parlak elbiseler göze çarpacak. Ayrıca geometrik şeklilerin kullanıldığı ve tropikal baskıların hakim olduğu elbiselere rastlanacak.

Sanatsal eserlerin basıldığı, baskılı ve parlak desenler sıklıkla kullanılacak.Süet kumaşlar bu sene tekrar yaygınlaşacak.2015 baharında giyimde klasik kesimli gömlek formundaki elbiseler bu yaz fazlasıyla konuşulacak olan parçalar arasında.

Çiçekli parlak elbise

Kıyafetlerin üstüne baharlık ceket olarak farklı renk ve modellerde kiminolar kullanılarak inanılmaz bir şıklık yakalanabilir.

Bu sezonun belki de en dikkat çekici parçası olacak olan etek pantolonlar uygun ayakkabılarla kombinlendiğinde çarpıcı bir şıklığa kavuşmak mümkün.